Sağlık ocağında cinsel ilişki skandalı. Hemşireler Doktora suç üstü yaptı. !!

Sağlık ocağında cinsel ilişki skandalı. Hemşireler Doktora suç üstü yaptı. !!

Hastalarıyla sağlık ocağında cinsel ilişkiye giren Dr. İ.H.S. (53) açığa alındı. Doktorun cinsel ilişkiye girdiği kadının da olayı doğruladığı öğrenildi. Doktorun 4 hastasıyla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi. Bunun yanında birçok hastaya da elle tacizde bulunduğu söylendi.

Adana'da, görevli olduğu aile sağlığı merkezinde hastalarıyla cinsel ilişkiye giden Dr. İ.H.S (53) açığa alındı. Doktorun eşi de boşanma davası açtı.

Yüreğir ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. İ.H.S'ye muayeneye gelen bazı kadınlar, hemşirelere, doktorun kendilerine elle tacizde bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine merkezde görev yapan hemşire ve doktorlar, Dr. İ.H.S ile görüşüp uyardı.

Ancak tüm uyarılara rağmen kadın hastalara sözle ve elle tacize devam eden Dr. İ.H.S, iddiaya göre 4 hastasıyla da aile sağlığı merkezinde cinsel ilişkiye girdi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Durumdan şüphelenen diğer doktor ve hemşireler, Dr. İ.H.S'nin ilişkiye girdiği öne sürülen hastayı takip edip suçüstü yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü'ne dilekçe veren doktor ve hemşireler, Dr. İ.H.S'den şikâyetçi oldu.

Dr. İ.H.S valilik kararıyla açığa alındı. Olayı öğrenen Dr. İ.H.S'in eşi boşanma davası açtı. Doktorun cinsel ilişkiye girdiği kadının da olayı doğruladığı öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Murat Karaman-Sabah)

Şimdi Ara
Hemen Sor